ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν και άλλοι δρόμοι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν και άλλοι δρόμοι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Εκ νέου ανακοίνωση από την Αστυνομία Κύπρου για το οδικό δίκτυο καθώς χρειάστηκε όπως κλείσουν και άλλοι δρόμοι οι οποίοι κρίνονται επικίνδυνοι. 

Συγκεκριμένα, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού, ο δρόμος Λυμπιών – Αθηένου έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. Την ίδια στιγμή επικίνδυνος έχει καταστεί ο δρόμος Λυμπιών – Μοσφιλωτής – Ψευδά, καθώς και η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας, προς Αθηένου.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι λόγω συσσώρευσης νερού είναι κλειστή και η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, προς Λύμπια.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, το οδικό δίκτυο στην περιοχή Λυμπιών έχει καταστεί επικίνδυνο και γι’ αυτό καλείται το κοινό να αποφεύγει τις αχρείαστες διακινήσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE