ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν και άλλοι δρόμοι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν και άλλοι δρόμοι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Εκ νέου ανακοίνωση από την Αστυνομία Κύπρου για το οδικό δίκτυο καθώς χρειάστηκε όπως κλείσουν και άλλοι δρόμοι οι οποίοι κρίνονται επικίνδυνοι. 

Συγκεκριμένα, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού, ο δρόμος Λυμπιών – Αθηένου έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. Την ίδια στιγμή επικίνδυνος έχει καταστεί ο δρόμος Λυμπιών – Μοσφιλωτής – Ψευδά, καθώς και η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας, προς Αθηένου.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι λόγω συσσώρευσης νερού είναι κλειστή και η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, προς Λύμπια.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, το οδικό δίκτυο στην περιοχή Λυμπιών έχει καταστεί επικίνδυνο και γι’ αυτό καλείται το κοινό να αποφεύγει τις αχρείαστες διακινήσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE