Ντροπής πράγματα! Η σύντροφος ωραίου λαϊκού τραγουδιστή τσεκάρει τι έχει μέσα στο μαγιό του

Ντροπής πράγματα! Η σύντροφος ωραίου λαϊκού τραγουδιστή τσεκάρει τι έχει μέσα στο μαγιό του

Είναι μαζί από τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, περνάνε καλά και δεν το κρύβουν.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Φελίσια Λαπάτη βρέθηκαν στη Μύκονο, όπου διασκέδασαν και έζησαν στιγμές χαλάρωσης.

Το ζευγάρι χάρηκε τον ήλιο σε παραλία του Νησιού των Ανέμων, παίζοντας ρακέτες, αλλά και πολλά άλλα παιχνίδια στην ακροθαλασσιά.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ αλλά και σε μία ιδιαίτερη στιγμή, κατά την οποία το όμορφο μοντέλο εξερευνούσε (;) το μαγιό του συντρόφου της.

vrettos-lapati

 Όπως αναμενόταν, η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε, κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα.

Peoplegreece

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE