Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής: Τραυματίστηκε μετά το τροχαίο στη Λευκωσία

Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής: Τραυματίστηκε μετά το τροχαίο στη Λευκωσία

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε μοτοσικλετιστής, ο οποίος συγκρούστηκε με όχημα το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 13:40, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Λυκαβηττού, στην περιοχή της Μακεδονίτισσας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κάθοδος Ολγκίν στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα - Ραντεβού με Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Κυπριακό: Κάθοδος Ολγκίν στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα - Ραντεβού με Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 12 Σεπτεμβρίου και τον Τ/κ ηγέτη στις 15 του μήνα, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.