Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής: Τραυματίστηκε μετά το τροχαίο στη Λευκωσία

Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής: Τραυματίστηκε μετά το τροχαίο στη Λευκωσία

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε μοτοσικλετιστής, ο οποίος συγκρούστηκε με όχημα το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 13:40, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Λυκαβηττού, στην περιοχή της Μακεδονίτισσας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE