Aπόφαση Υπουργικού για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη Ημικρατικών και άλλων

Aπόφαση Υπουργικού για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη Ημικρατικών και άλλων

Την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους υπαλλήλους και συνταξιούχους υπαλλήλους διαφόρων Ημικρατικών και άλλων Οργανισμών που συμβάλλονται με το Υπουργείο Υγείας, καθώς και στους εξαρτωμένους τους, το πρώτο εξάμηνο του 2015 ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι Οργανισμοί που καλύπτουν μόνο τους εν’ ενεργεία υπαλλήλους, θα καταβάλλουν τέλος 562,05 ευρώ για κάθε υπάλληλο και οι Οργανισμοί που καλύπτουν τόσο τους εν’ ενεργεία όσο και τους συνταξιούχους πρώην υπαλλήλους τους, θα καταβάλλουν 597 ευρώ για κάθε ένα εκ των δικαιούχων.

Για Οργανισμούς που καλύπτουν μόνον τους συνταξιούχους πρώην υπαλλήλους τους θα καταβάλλεται το ποσό των 807 ευρώ για κάθε άτομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.