Φτάσαμε 28η Οκτωβρίου για να μυρίσει φθινόπωρο - Βροχές σε πολλές περιοχές της Κύπρου - ΒΙΝΤΕΟ

Φτάσαμε 28η Οκτωβρίου για να μυρίσει φθινόπωρο - Βροχές σε πολλές περιοχές της Κύπρου - ΒΙΝΤΕΟ

Έπρεπε να πλησιάσουμε τον Νοέμβριο για να δούμε βροχές, καθώς σήμερα Πέμπτη (28η Οκτωβρίου), μύρισε φθινόπωρο σε πολλές περιοχές του νησιού.

Η αργία της 28ης Οκτωβρίου μας βρήκε με βροχές, τόσο στα ορεινά όσο και στις πόλεις και δεν είναι λίγοι αυτοί που απόλαυσαν την μέρα ξεκούρασης στο σπίτι βλέποντας τις βροχές.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «βομβαρδίστηκαν» με βίντεο και φωτογραφίες, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του κόσμου για τον καιρό.

Δείτε πιο κάτω βίντεo:

πατώντας εδώ:

πατώντας εδώ

Δείτε πιο κάτω βίντεο που δημοσιεύθηκαν στην ομάδα "Καιρόφιλοι Κύπρου" 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Σκηνικό έντασης στήθηκε στην περιοχή παρά το Πέργαμος, με το ψευδοκράτος να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις και να προχωρά σε κινήσεις που προκάλεσαν ανησυχία, με φόντο το ζήτημα του αφθώδους πυρετού και την άρνηση πρόσβασης των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε μονάδες Τουρκοκυπρίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE