Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Μία ημέρα που γιορτάζεται φυσικά με κάθε επισημότητα και από τον κυπριακό ελληνισμό, θυμίζοντας τις μάχες κατά του ναζισμού και του φασισμού, μπολιάζοντας μας με αισθήματα περηφάνειας και συγκίνησης.
Την ίδια στιγμή που διεξάγονται παρελάσεις από τη μαθητιώσα νεολαία -και όχι μόνο- η ανάρτηση ενός χρήστη στο φέισμπουκ, έρχεται να εκφράσει το οξύμωρο και την αντίθεση.
Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση, αλλά και τη φωτογραφία που επισυνάπτεται ουρές φέρονται να δημιουργούν ελληνοκύπριοι για να μεταβούν στα κατεχόμενα.
Χωρίς ίχνος διάθεσης να κατακρίνουμε τις θέσεις, απόψεις και επιλογές του καθενός θεωρήσαμε πως αξίζει τον κόπο να καταδείξουμε την αντίθεση των συμβάντων.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις