Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Έκλαψαν όλοι με τα λόγια των παιδιών της – «Αντίο μαμά»

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Έκλαψαν όλοι με τα λόγια των παιδιών της – «Αντίο μαμά»

Θα μου λείψει το χάδι σου»

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, άφησε πίσω της τα τρία της παιδιά, την 24χρονη Αιμιλία από τον πρώτο της γάμο με τον Αλέξανδρο Ντέκα, τον 17χρονο Γιώργο και τη 15χρονη Κατερίνα, από τον δεύτερο γάμο της με τον Ανδρέα Τσούνη, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της «βράχοι», μέχρι την τελευταία της στιγμή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE