Επίσκεψη του Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου

Επίσκεψη του Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου

Το Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας Alen Simonyan.

 
Σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Δήμος Αμμοχώστου αναφέρει ότι «ο Δήμαρχος της κατεχόμενης πόλης Δρ Σίμος Ιωάννου και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου ξενάγησαν χθες Τρίτη 26 Οκτωβρίου, τον Alen Simonyan στο Πολιτιστικό Κέντρο».

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για την υφιστάμενη κατάσταση που επικρατεί στην Αμμόχωστο αλλά και την αναγκαιότητα άμεσης επανέναρξης των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού», προσθέτει.
 
Προστίθεται ότι «συζητήθηκαν επίσης οι άρρηκτα διαχρονικοί δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών  και η αλληλοϋποστήριξη σε καίρια θέματα όπως είναι τα εθνικά και πολιτικά ζητήματα».
 
Επίσης ο κ. Simonyan υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE