Τουλάχιστον 11 νεκροί στο Ιράκ σε επίθεση που αποδίδεται στο Ισλαμικό Κράτος

Τουλάχιστον 11 νεκροί στο Ιράκ σε επίθεση που αποδίδεται στο Ισλαμικό Κράτος

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες βράδυ στο Ιράκ σε μια επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) σε ένα χωριό στο ανατολικό τμήμα της χώρας, ανέφεραν πηγές ασφαλείας.

Η επίθεση εξαπολύθηκε στο χωριό αλ-Ρασάντ στην επαρχία Ντιγιάλα, αφήνοντας "11 νεκρούς και 13 τραυματίες", δήλωσε μια πηγή ασφαλείας στην επαρχία. Μια ιατρική πηγή έκανε λόγο για 15 τραυματίες.

Μια δεύτερη πηγή ασφαλείας έκανε λόγο για αμάχους μεταξύ των θυμάτων, αναφέροντας πως στους κατοίκους του χωριού συγκαταλέγονταν πολλά μέλη των δυνάμεων ασφαλείας. Η αστυνομία τόνισε ότι οι ένοπλοι χρησιμοποίησαν οχήματα και ημιαυτόματα όπλα στην επίθεσή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE