Τόνυ Δημητρίου: «Έπεσα θύμα τράπεζας, έχασα πάρα πολλά χρήματα»

Τόνυ Δημητρίου: «Έπεσα θύμα τράπεζας, έχασα πάρα πολλά χρήματα»

Ο Τόνυ Δημητρίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Secret», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ΜeToo.


«Το κίνημα metoo δεν βοήθησε μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όλη την κοινωνία. Όμως, δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη έκταση. Μπορεί να ξέρεις ότι κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά που να φανταστεί κανείς την αρρώστια. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά, όταν η κοπέλα ουρλιάζει και τον χτυπάει», τόνισε και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν έχω δεχτεί σωματική βία, καθώς έχω ύψος 1.90. Αλλά κάποιες φορές βρέθηκα έξω από δουλειές, επειδή δεν ενέδωσα. Και πολύ πρόσφατα είχα κλείσει μία δουλειά και βρέθηκα εκτός, επειδή κάποιος ήθελε να βάλει κάποιον δικό του. Και αυτό είναι ένα είδος κακοποίησης, ένα είδος λανθασμένης άσκησης εξουσίας».

Έπειτα, έκανε λόγο για την απάτη που συνέβη εις βάρους του πριν πολλά χρόνια.

«Κι εμένα ακόμα μου έχει συμβεί να πέσω θύμα τράπεζας, όταν -πριν από 15 χρόνια- πήρα στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό νόμισμα και έχασα πολλά χρήματα. Ήταν μία μεγάλη απάτη. Ανήκω σε έναν σύλλογο ανθρώπων με το ίδιο πρόβλημα, που έχουμε κινηθεί νομικά», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE