ΟΠΕΚ: Ζητά την παραίτηση του Προέδρου Αναστασιάδη

ΟΠΕΚ: Ζητά την παραίτηση του Προέδρου Αναστασιάδη

Το ΔΣ του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα αναφέρει ότι μετά και το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τους Ευρωπαίους αξιωματούχους που κατονομάζονται στα Pandora Papers, με ονομαστική αναφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, θεωρεί ότι η παραίτησή του είναι πλέον μονόδρομος.


Εκφράζει τη θέση ότι και για την ουσία του θέματος, «η παραίτηση του Ν. Αναστασιάδη είναι ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει η Κύπρος μέρος της αξιοπιστίας που συστηματικά αυτός της στερεί».

Συμπληρώνει πως «διαφορετικά, πέρα από την απομόνωση, τον χλευασμό, και την απαξίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας εξαιτίας του, οτιδήποτε άλλο στο εξής δεν θα έχει κανένα νόημα» και καλεί τον ΔΗΣΥ, έστω και την υστάτη, να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE