Σε αναστολή διαπραγμάτευσης το ΧΑΚ λόγω τεχνικού προβλήματος

Σε αναστολή διαπραγμάτευσης το ΧΑΚ λόγω τεχνικού προβλήματος

Σε αναστολή βρίσκεται η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο λόγω προβλήματος στο σύστημα διαπραγμάτευσης του OASIS, ανακοίνωσε το ΧΑΚ.

 
«Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και των συντελεστών της αγοράς, ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, το σύστημα διαπραγμάτευσης OASIS είναι σε προσωρινή αναστολή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου.

«Θα ενημερωθείτε άμεσα όταν η λειτουργία του Συστήματος Διαπραγμάτευσης αποκατασταθεί», προστίθεται

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE