Αναστάτωση σε αεροπλάνο σε πτήση προς Λάρνακα – 58χρονος από τη Ρωσία έσπειρε τον πανικό

Αναστάτωση σε αεροπλάνο σε πτήση προς Λάρνακα – 58χρονος από τη Ρωσία έσπειρε τον πανικό

Ανησυχία έχει προκληθεί σε πτήση που πραγματοποιήθηκε από Μόσχα προς Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το κρατικό ραδιόφωνο, 58χρονος άνδρας από τη Ρωσία βρισκόταν στη πτήση μεθυσμένος και ξεκίνησε να προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε επιβάτες και προσωπικό.

Οι Αρχές αφού ενημερώθηκαν για τον Ρώσο άνδρα μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε ήταν σε ετοιμότητα για τη σύλληψη του. Ο ίδιος συνέχισε να προκαλεί ένταση χτυπώντας αστυνομικό και δείχνοντας αντίσταση για τη σύλληψη του.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση για πρόκληση ανησυχίας, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE