'Πυροβολούν' Σιζόπουλο οι διαφωνούντες: «Η ανοχή και η υπομονή έχουν όρια»

'Πυροβολούν' Σιζόπουλο οι διαφωνούντες: «Η ανοχή και η υπομονή έχουν όρια»

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για την Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις αποφάσεις του έκτακτου συνεδρίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο Σιζόπουλος. ‘Όλα όσα καταλόγισε στους "διαφωνούντες" του τα επιστρέφουμε, με επιείκεια βεβαίως, καθ’ ότι είναι πολύ περισσότερα τα ανομήματα του στην διάρκεια της προεδρίας του στο Κόμμα.

Δύο μόνο μικρά σχόλια για συγκεκριμένες "αποφάσεις" του περιβόητου παράνομου "Εκτάκτου Συνεδρίου".

1. Ήταν αναμενόμενη η καρατόμηση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Τερέπεη. Ο άνθρωπος στάθηκε στο ύψος του ως έντιμος ΕΔΕΚίτης. Ούτε στο στρατό έχει παιδιά, ούτε ανάγκη από μισθό έχει, ούτε αναμένει διορισμό σε κάποιον Οργανισμό.

2. Όσο για την απόφαση του "Συνεδρίου" να τηρεί το αρχείο ΜΟΝΟ ο πρόεδρος… τώρα ησυχάσαμε όλοι. Και αυτά που λέει το καταστατικό πού πάνε;

Εν πάσῃ περιπτώσει και η ανοχή και η υπομονή έχουν όρια. Αυτό ας έχουν υπ’ όψη τους ο Σιζόπουλος και η παρέα του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE