Ο νέος διαγωνισμός της Electroline με έπαθλο ένα Samsung Galaxy S6 σπάει ρεκόρ συμμετοχών!

Ο νέος διαγωνισμός της Electroline με έπαθλο ένα Samsung Galaxy S6 σπάει ρεκόρ συμμετοχών!

Ο πρόσφατος διαγωνισμός της Electroline, που έτρεξε στο Facebook όλο τον Απρίλιο, ολοκληρώθηκε και η Γαβριέλα Νικολάου από τη Λευκωσία είναι η μεγάλη τυχερή που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, ένα κινητό Samsung Galaxy S6.

Ο like & share διαγωνισμός είχε τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο, καθώς 8.600 άτομα δοκίμασαν την τύχη τους με έπαθλο ένα κινητό Samsung Galaxy S6, αξίας 749 ευρώ.

Το έπαθλο παραδόθηκε στην τυχερή Γαβριέλα Νικολάου από τον Commercial & Marketing Manager κ. Γαβριήλ Σάββα.

Η Electroline ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και υπόσχεται πως ανάλογοι διαγωνισμοί με μεγάλα δώρα θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Για να μαθαίνετε πρώτοι για όλους μας τους διαγωνισμούς αλλά και τις μεγάλες μας προσφορές, κάντε like στη σελίδα της Electroline στο Facebook: https://www.facebook.com/electrolineltd?fref=ts

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.