Θλίψη ΠτΔ - «Yπήρξε διακεκριμένος και αξιόλογος πολιτικός που υπηρέτησε την πατρίδα του από πολλά μετερίζια»
Τα συλλυπητήριά του εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τον θάνατο του Πέτρου Μολυβιάτη.
Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και της Ομάδας Πρωτοβουλίας "Αμμόχωστος η Πόλη μας", αναφέρεται πως «την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου, θα τελεστεί, μετά από παρέλευση 22 μηνών, η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου. Η Λειτουργία θα αρχίσει στις 07.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 10.00».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι για μετάβαση στον Άγιο Γεώργιο τον Εξορινό, μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Χρύσω Χ’’ Δημητρίου στο τηλέφωνο 99587110.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις