Ισημερινός: Δολοφονήθηκε ο κορυφαίος σπρίντερ της χώρας, Άλεξ Κινόνες

Ισημερινός: Δολοφονήθηκε ο κορυφαίος σπρίντερ της χώρας, Άλεξ Κινόνες

Σοκ έχει προκαλέσει στον Ισημερινό και στην παγκόσμια κοινότητα του στίβου η είδηση της δολοφονίας του Άλεξ Κινόνες.

Ο 32χρονος σπρίντερ, κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στα 200μ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 στην Ντόχα, δολοφονήθηκε από πυροβολισμούς αγνώστων στην πόλη Γκουαγιαγκίλ.

Ο Κινόνες ήταν ο κορυφαίος σπρίντερ της χώρας και αγωνιζόταν στα 100μ., 200μ. και 400μ., ενώ είχε πολλές διακρίσεις σε παναμερικανικούς και αγώνες της Λατινικής Αμερικής.

Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ενώ είχε προκριθεί για τους αγώνες του Τόκιο, αλλά αποκλείστηκε ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή τους αφού παραβίασε τους κανόνες της WADA.

Πηγή: newbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE