ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τερτίπια του καιρού - Θα χαλάσει από το μεσημέρι και μετά

Τα τερτίπια του καιρού - Θα χαλάσει από το μεσημέρι και μετά

Ασταθής θα είναι σήμερα ο καιρός. Αν και η θερμοκρασία θα φτάσει σε κάποιες περιοχές και τους 30 βαθμούς κελσίου, το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να πέσουν βροχές. Το σκηνικό του καιρού θα είναι ίδιο μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν αργότερα µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια, ανατολικά και βόρεια παράλια, στους 26 στα δυτικά παράλια και στους 21 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εµφανίζονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου και ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές µετά τα µεσάνυχτα.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη αρχικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα δυτικά, ενώ σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το µεσηµέρι, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Πέµπτη, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή και το Σάββατο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top