Διέρρηξαν οικία στη Λεμεσό και έκλεψαν αυτοκίνητο - Τους 'τσάκωσαν' και τους πέρασαν χειροπέδες

Διέρρηξαν οικία στη Λεμεσό και έκλεψαν αυτοκίνητο - Τους 'τσάκωσαν' και τους πέρασαν χειροπέδες

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ωρών 7μ.μ και 7.30μ.μ., στις 21-22/10/2021, άγνωστοι διέρρηξαν οικία που βρίσκεται στη Λεμεσό και έκλεψαν ένα αυτοκίνητο.

Περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε σήμερα (23/10) τα ξημερώματα το εν λόγω αυτοκίνητο, να κινείται σε περιοχή της Λεμεσού.

Αφού ανακόπηκε διαπιστώθηκε, ότι οδηγείτο από 30χρονο, με συνοδηγό 27χρονη.

Εναντίον και των δύο προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.