Αυξήσεις - "φωτιά" και στις εξόδους - Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τους πολίτες

Αυξήσεις - "φωτιά" και στις εξόδους - Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τους πολίτες

Εκτός από τις αυξήσεις στα απαραίτητα υλικά αγαθά, θα αυξηθεί και το κόστος των καταναλωτών στις εξόδους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής κ. Νεόφυτος Θρασυβούλου, στην εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, αναμένονται αυξήσεις ύψους του 30%.

«Θα αλλάξουν όλα δυστυχώς σύντομα. Εμείς περιμένουμε τρομερές αυξήσεις τον επόμενο χρόνο. Να προετοιμάζουμε και τον κόσμο ότι τουλάχιστον το 30% στους χώρους εστίασης δεν το γλιτώνουμε με τίποτα», δήλωσε.

Παράλληλα ανέφερε ότι μετά από έρευνες που έγιναν μμε τους εισαγωγής τροφίμων και άλλων αγαθών, προέκυψε πως δεν υπάρχει επάρκεια σε κρέατα, λάδια και άλλα αγαθά.

«Οι ποσότητες που μας δίνουν οι προμηθεύτριες εταιρείες είναι πολύ μικρότερες από αυτές που μας έδιναν τα προηγούμενα χρόνια γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας σημείωσε πως οι ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης προσπαθούν και προετοιμάζουν τις τιμές τους προς όφελος τόσο του τόπου όσο και του τουρισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE