Τους τσάκωσαν με πλαστά rapid test στο οδόφραγμα - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Τους τσάκωσαν με πλαστά rapid test στο οδόφραγμα - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στις 17 Οκτωβρίου, 2021, γύρω στις 11.45, στο Οδόφραγμα Αστρομερίτη – Ζώδιας, τρία πρόσωπα ηλικίας 36, 34 και 29 ετών, κατά τη διάρκεια της μετάβασης τους στις κατεχόμενες περιοχές, παρουσίασαν έντυπα έγγραφα με αποτελέσματα rapid test, για τα οποία ηγέρθηκαν υποψίες ότι ήταν πλαστά.


Τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρινόμενα παραδέχτηκαν τη διάπραξη του αδικήματος και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.