Pink Day στο Alexander College για ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του μαστού.

Pink Day στο Alexander College για ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του μαστού.

Ο μήνας Οκτώβριος είναι και φέτος αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College, σε συνεργασία με την Europa Donna Cyprus, διοργανώνουν ενημέρωση προς τη φοιτητική κοινότητα, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου.


Η ενημέρωση θα γίνει την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021, στις 11:00, από τη Ψυχολόγο της Europa Donna Δρ Στέφανη Χριστοδουλίδου. Παράλληλα, φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό του Alexander College, θα ενισχύσουν οικονομικά το σύνδεσμο, κάνοντας τη δική τους εισφορά. Όλα τα έσοδα θα λάβει ο οργανισμός, ο οποίος συμβάλλει σημαντικά στη σωστή ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.


Επιπλέον, ο Γυμναστής Αντρέας Μιχαήλ, θα δώσει στους φοιτητές συμβουλές για σωστή διατροφή και άσκηση, ως προληπτικό μέτρο για τον Καρκίνο του Μαστού.
Τη συγκεκριμένη μέρα καλούνται όλοι όσοι θα βρεθούν στο Alexander College, να φορούν ροζ χρώμα, ως συμβολική κίνηση ευαισθητοποίησης.


Όλες οι ενέργειες θα πραγματοποιηθούν τηρώντας τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας προς πρόληψη της διάδοσης του ιού Covid – 19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE