Αθώος ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος για βιασμό γυναίκας πριν από δέκα χρόνια

Αθώος ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος για βιασμό γυναίκας πριν από δέκα χρόνια

Αθώο έκρινε τον τέως Μητροπολίτη Κιτίου, Χρυσόστομο το Μόνιμο Κακουργιοδικέιο Λάρνακας στην κατηγορίας βιασμού που αντιμετώπιζε. 

Συγκεκριμένα, το Κακουργιοδικείο σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ανακοίνωσε την απόφαση ότι ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου είναι αθώος στην πολύκροτη υπόθεση που αφορούσε βιασμί γυναίκας πριν από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Δικαστήριο έκρινε αναξιόπιστη τη μαρτυρία της 55χρονης γυναίκας που κατήγγειλε τον βιασμό.

Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενες δικάσιμους ο Μητροπολίτης με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο απέρριπτε τους ισχυρισμούς της 55χρονης γυναίκας, από τη Λάρνακα, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο πριν από δέκα χρόνια, στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.

Αναμένεται η έκδοση της επίσημης ανακοίνωσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE Video: Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

LIVE Video: Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου 2025, σε ηλικία 88 ετών στην κατοικία του στο Casa Santa Marta, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.

BEST OF TOTHEMAONLINE