Η ώρα της κρίσης για τον πρώην Μητροπολίτη Κιτίου – Ένοχος ή όχι για τον βιασμό 55χρονης

Η ώρα της κρίσης για τον πρώην Μητροπολίτη Κιτίου – Ένοχος ή όχι για τον βιασμό 55χρονης

Έφθασε η πιο κρίσιμη ημέρα για την πολύκροτη υπόθεση του τέως Μητροπολίτη Κιτίου, Χρυσόστομου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό γυναίκας που διαπράχθηκε πριν από δέκα χρόνια.

Σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας αποφασίζει κατά πόσο ο τέως Μητροπολίτης είναι ένοχος για βιασμό ή όχι.

Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενες δικάσιμους ο Μητροπολίτης με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο απέρριπτε τους ισχυρισμούς της 55χρονης γυναίκας, από τη Λάρνακα, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο πριν από δέκα χρόνια, στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο 83χρονος πρώην ανώτερος ιεράρχης κριθεί ένοχος, τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία για να επιβληθεί η ποινή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE