Μυθική γκάφα καναλιού: Στον χάρτη για τον καιρό έπαιζε ταινία ενηλίκων -ΒΙΝΤΕΟ

Μυθική γκάφα καναλιού: Στον χάρτη για τον καιρό έπαιζε ταινία ενηλίκων -ΒΙΝΤΕΟ

Μερακλής αποδείχθηκε ο υπεύθυνος των γραφικών στο ειδησεογραφικό δίκτυο KREM της Ουάσιγκτον.

Την Κυριακή το απόγευμα λοιπόν, στις 18:30 το συγκεκριμένο κανάλι έδινε τις προβλέψεις του για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν στις ΗΠΑ, με την Μισέλ Μπρος να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ούτε αυτή, αλλά ούτε και η άλλη παρουσιάστρια που βρισκόταν στο στούντιο είχαν αντιληφθεί τι γινόταν στο backround.

Σε ένα παράθυρο δίπλα από τον χάρτη, έπαιζαν σκηνές από ταινία ενηλίκων για 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Αργότερα, το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό.

Δείτε εδώ το βίντεο

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE