Πέταξε το μαχαίρι και κατέβηκε από τον πάσσαλο ο άντρας στη Λεμεσό

Πέταξε το μαχαίρι και κατέβηκε από τον πάσσαλο ο άντρας στη Λεμεσό

Λήξη συναγερμού σήμανε στη Λεμεσό, αφού ο Ελληνοκύπριος που είχε ανέβει σε πάσσαλο γηπέδου πείστηκε και τελικά κατέβηκε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, άντρας είχε σκαρφαλώσει κρατώντας μαχαίρι και δεν δεχόταν να κατέβει.

Μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να πείσουν τον άντρα να πετάξει το μαχαίρι χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο, το οποίο θα μεταφέρει τον εν λόγω πολίτη στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE