Τον αδίκησε ο χρόνος! Έκαψε καρδιές στα νιάτα του – Αγνώριστος στα 55 του ο γόης ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

Τον αδίκησε ο χρόνος! Έκαψε καρδιές στα νιάτα του – Αγνώριστος στα 55 του ο γόης ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

Το ευρύ κοινό τον πρωτοαγάπησε μέσα από τον ρόλο του στο «Top Gun», όπου υποδύθηκε τον ανταγωνιστή του Tom Cruise.

Ο Val Kilmer έκτοτε ερμήνευσε πολλούς ρόλους, ανάμεσα στους οποίους αυτόν του Batman και του «Άγιου».

Ωστόσο, ο ηθοποιός που θαυμάσαμε στα 80’s και 90’s, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Πρόσφατα διέψευσε τις φήμες περί καρκίνου του φάρυγγα, όμως η εμφάνισή του επιβεβαιώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του. Ο ίδιος εμφανίστηκε πριν λίγα 24ωρα ταλαιπωρημένος και καταπονημένος.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έχει γκριζάρει ενώ έχει αφήσει πλήρως τον εαυτό του. Ο ηθοποιός μάταια, προσπαθούσε να κρυφτεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τον φωτογράφο, ο οποίος τον απαθανάτισε.

val kilmer2
people

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE