Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για μαχαιροφορία και άλλα αδικήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για μαχαιροφορία και άλλα αδικήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, καταζητεί τους BIKRAM LAMA, 22 ετών και SAIMAN TAMANG, επίσης 22 ετών και οι δύο από το Νεπάλ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με τα αδικήματα της 1. Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 2. Πράξεις που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 3.Τραυματισμού, 4. Επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, 5. Μαχαιροφορίας και 6. Κατοχής επιθετικών οργάνων, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 17/10/2021 στην Αγία Νάπα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τη δημοσιοποίηση στοιχείων μέσω των social media, αντί της κατάθεσής τους στην Αστυνομία, έδωσε ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE