Στην Άγκυρα μετέβη σήμερα ο Τατάρ

Στην Άγκυρα μετέβη σήμερα ο Τατάρ

Στην τουρκική πρωτεύουσα για να μιλήσει σε πάνελ του Ινστιτούτου Περιφερειακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Κοινωνικών Επιστημών της Άγκυρας, μετέβη σήμερα ο Ερσίν Τατάρ.


Η συζήτηση έχει τίτλο «Ο αγώνας ύπαρξης των Τ/κ» και ξεκινά στις 12 το μεσημέρι, τοπική ώρα.
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, θα συμμετάσχει επίσης σε τελετή βραβείων που διοργανώνει στην Άγκυρα ο Σύνδεσμος Ευρασιατικών Οικονομικών Σχέσεων.
 
Στα ΜΚΔ σχολιάζεται το γεγονός ότι όταν ο κ. Τατάρ λείπει τον αντικαθιστά στα καθήκοντά του ο «πρόεδρος» της «βουλής», ο οποίος γι’ αυτό το λόγο δεν μπορεί να παραστεί στη «βουλή», όπου σήμερα έχει ανακοινωθεί έκτακτη ολομέλεια για το θέμα της ημερομηνίας των πρόωρων «βουλευτικών εκλογών» και των επειγόντων «νομοθεσιών» που εκκρεμούν.
 
Σημειώνεται δε ότι αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην επίτευξη απαρτίας στη «βουλή» αφού ο «πρόεδρός» της θα λείπει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE