«Ο γάρος της ημέρας»: Πέντε αυτοκίνητα τον περίμεναν για να κατέβει στο περίπτερο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Πέντε αυτοκίνητα τον περίμεναν για να κατέβει στο περίπτερο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζονται οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» για παρκαρίσματα και συμπεριφορές οδηγών.

Ο σημερινός "γάρος της ημέρας"  φαίνεται να έχει σταθμεύσει σε φωτοελεγχόμενη διάβαση, στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας με σκοπό να κατεβεί στο περίπτερο, δημιουργώντας ουρά από αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, ο πολίτης που ανέβασε την ανάρτηση ο οποίος ήταν θαμώνας στο περιστατικό, ανέφερε πως πέντε αυτοκίνητα τον περίμεναν να κατέβει στο περίπτερο ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους.

Δείτε την ανάρτηση:

«Πάνω σε φωτοελεγχόμενη διάβαση, στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά ακριβώς στην είσοδο του περιπτέρου.

Τα 5 αυτοκίνητα που σταμάτησαν απέναντι του, να περιμένουν. Θκιο λεπτά εν να κάμει.

*Ο άνθρωπος που του δείχνει με το χέρι, είναι ο οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE