«Ο γάρος της ημέρας»: Πέντε αυτοκίνητα τον περίμεναν για να κατέβει στο περίπτερο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Πέντε αυτοκίνητα τον περίμεναν για να κατέβει στο περίπτερο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζονται οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» για παρκαρίσματα και συμπεριφορές οδηγών.

Ο σημερινός "γάρος της ημέρας"  φαίνεται να έχει σταθμεύσει σε φωτοελεγχόμενη διάβαση, στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας με σκοπό να κατεβεί στο περίπτερο, δημιουργώντας ουρά από αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, ο πολίτης που ανέβασε την ανάρτηση ο οποίος ήταν θαμώνας στο περιστατικό, ανέφερε πως πέντε αυτοκίνητα τον περίμεναν να κατέβει στο περίπτερο ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους.

Δείτε την ανάρτηση:

«Πάνω σε φωτοελεγχόμενη διάβαση, στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά ακριβώς στην είσοδο του περιπτέρου.

Τα 5 αυτοκίνητα που σταμάτησαν απέναντι του, να περιμένουν. Θκιο λεπτά εν να κάμει.

*Ο άνθρωπος που του δείχνει με το χέρι, είναι ο οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE