ΛΑΡΝΑΚΑ: 32χρονη οδηγούσε μεθυσμένη τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης

ΛΑΡΝΑΚΑ: 32χρονη οδηγούσε μεθυσμένη τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης

Γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 32χρονη στη λεωφόρο Μακαρείου, στη Λάρνακα.

Η 32χρονη υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 106μg%, αντί 22μg%, που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο.

Η 32χρονη αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου τις επόμενες μέρες, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.