Ελβετοί τουρίστες επισκέφθηκαν 50 φορές την Αγία Νάπα - Ήρθαν 10 φορές μέσα σε 6 χρόνια

Ελβετοί τουρίστες επισκέφθηκαν 50 φορές την Αγία Νάπα - Ήρθαν 10 φορές μέσα σε 6 χρόνια

Τιμήθηκαν για την 50ή επίσκεψή τους στην Αγία Νάπα οι Hans-Rudolf και Karin Steffen από την Ελβετία.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Αγίας Νάπας αναφέρει πως οι Hans-Rudolf και Karin Steffen από την Ελβετία, παρά το γεγονός ότι τιμήθηκαν από τον Δήμο Αγίας Νάπας τον Σεπτέμβριο του 2015 για τις σαράντα επισκέψεις τους, έξι χρόνια μετά πραγματοποίησαν ακόμη δέκα ταξίδια στην Αγία Νάπα φθάνοντας τις πενήντα επισκέψεις, κι έτσι η τοπική αρχή αποφάσισε να τους τιμήσει ξανά.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου σε τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του τίμησε τους Ελβετούς τουρίστες με ειδική αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας.

Ο κ. Ζαννέττου ευχαρίστησε το ζευγάρι για τις πολλαπλές και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις του στο τουριστικό μας θέρετρο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι πενήντα επισκέψεις του αποδεικνύουν έμπρακτα το μέγεθος της αγάπης τους προς την Αγία Νάπα κάτι το οποίο όπως είπε, αποτελεί τον καταλύτη για την ανάδειξή της σε ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς τόσο της Μεσογείου όσο και της Ευρώπης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει στο Χιούστον ο ΠτΔ - Στρατηγικές επαφές για φυσικό αέριο και επενδύσεις

Πάει στο Χιούστον ο ΠτΔ - Στρατηγικές επαφές για φυσικό αέριο και επενδύσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί σήμερα από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Χιούστον του Τέξας, στο πλαίσιο του προγράμματος επαφών του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ). 

BEST OF TOTHEMAONLINE