Ουρές στα βενζινάδικα στα κατεχόμενα, σταματά η πώληση καυσίμων και γκαζιού

Ουρές στα βενζινάδικα στα κατεχόμενα, σταματά η πώληση καυσίμων και γκαζιού

Ουρές έχουν σχηματιστεί στα βενζινάδικα στα κατεχόμενα, καθώς δύο εταιρείες, η Altınbaş και η K-Pet ανακοίνωσαν ότι από σήμερα σταματούν την πώληση καυσίμων και γκαζιού.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι υπό τις υφιστάμενες συνθήκες κάνουν ζημιογόνες πωλήσεις και μόλις αδειάσουν οι αποθήκες των βενζινάδικών τους θα σταματήσουν την πώληση. Τ/κ ιστοσελίδες σημειώνουν ότι τις τελευταίες 3 ημέρες υπάρχει δυσκολία στην εξεύρεση βενζίνης 95 οκτανίων.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου βενζινοπωλών, Λεβέντ Τσιαγντάλ ανάφερε ότι μετά την τελευταία αύξηση στα καύσιμα, η συναλλαγματική ισοτιμία της ΤΛ μειώθηκε ξανά και οι προμηθευτές καυσίμων ζητούν νέα αύξηση στις τιμές πώλησης. Είναι αναγκαίο, πρόσθεσε, με την αύξηση που έχει το δολάριο.

Σημείωσε δε ότι σε σύγκριση με την ε/κ πλευρά η τιμή της βενζίνης εξακολουθεί να είναι φτηνή στα κατεχόμενα, ενώ η τιμή του γάλακτος και του κρέατος είναι πιο φτηνή στις ελεύθερες περιοχές.

Η τιμή πώλησης του γκαζιού των 11 κιλών, αναφέρεται επίσης, ξεκινά από 107 ΤΛ αλλά και πάλι οι δύο εταιρείες θεωρούν ότι «πωλούν στη ζημιά τους» και σταματάν τις πωλήσεις ζητώντας νέα αύξηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.