Σκάνδαλο μεγατόνων στα κατεχόμενα – Ροζ βίντεο αναγκάζει τον νέο «πρωθυπουργό» σε παραίτηση

Σκάνδαλο μεγατόνων στα κατεχόμενα – Ροζ βίντεο αναγκάζει τον νέο «πρωθυπουργό» σε παραίτηση

Παρελθόν από τη θέση του λεγόμενου «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους αναμένεται να αποτελέσει ο Ερσάν Σανέρ.

Κι αυτό γιατί φέρεται να εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο που δεν του αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Πιο συγκεκριμένα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ, άνθρωπο που συχνά πυκνά εκθέτει τον Ερντογάν με διάφορους τρόπους, δείχνει τον Σανέρ να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες θα παρουσιαζόταν από τον Ταγίπ Ερντογάν  ως νέος πρωθυπουργός των κατεχομένων, μετά την παραίτηση της προηγούμενης «κυβέρνησης».

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος τη θέση του «πρωθυπουργού» θα αναλάβει ο Ναζίμ Τσαβούσογλου, με την οριστική απόφαση να αναμένεται εντός ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE