Aπό την Αθήνα στις Βρυξέλλες o ΠτΔ - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Aπό την Αθήνα στις Βρυξέλλες o ΠτΔ - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει σήμερα, από την Αθήνα στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν κατά τις εργασίες της Συνόδου είναι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για αντιμετώπιση του COVID-19, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το Μεταναστευτικό, το Εμπόριο και οι Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ. Οι ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ θα συζητήσουν, επίσης, τρόπους αντιμετώπισης των συνεπειών της αύξησης των τιμών στον τομέα της Ενέργειας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει στις Βρυξέλλες, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE