Νύφη κατέγραψε το θάνατό της : Σκοτώθηκε ενώ πήγαινε στο γάμο με ελικόπτερο

Νύφη κατέγραψε το θάνατό της : Σκοτώθηκε ενώ πήγαινε στο γάμο με ελικόπτερο

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γαμπρό και τους καλεσμένους σε γάμο στο Σάο Πάολο

Η νύφη αποφάσισε να τους ξαφνιάσει φτάνοντας με ελικόπτερο στο χώρο που θα γινόταν το μυστήριο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Και η ίδια κατέγραψε τον τραγικό της θάνατο.

Τον Δεκέμβριο του 2016, η 32χρονη Rosemere do Nascimento ήθελε να κάνει έκπληξη στον μέλλοντα σύζυγό της Udirley Damasceno, πηγαίνοντας στην τελετή στα προάστια του Σάο Πάολο, «πετώντας». Κανείς από τους 300 παρευρισκόμενους δεν ήξερε τι πρόκειται να κάνει.

Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα, ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη, να απολαμβάνει την υπό κανονικές συνθήκες 15λεπτη πτήση μαζί με τον αδερφό της και την φωτογράφο.

Ξαφνικά η εικόνα αρχίζει να τρέμει, οι επιβάτες κραυγάζουν πανικόβλητοι και το ελικόπτερο συντρίβεται σε δασική περιοχή, με την κάμερα να συνεχίζει να καταγράφει.

Σύμφωνα με τις αρχές η τραγωδία οφείλεται μάλλον στον κακό καιρό. Από το ατύχημα σκοτώθηκε η νύφη, που ήταν έξι μηνών έγκυος, ο αδερφός της, ο πιλότος και ο φωτογράφος.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE