Δεν έδωσε «εντολή» για σχηματισμό «κυβέρνησης» ο Τατάρ

Δεν έδωσε «εντολή» για σχηματισμό «κυβέρνησης» ο Τατάρ

Κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα του είπε πως μπορεί να σχηματίσει «κυβέρνηση» δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, μετά τις χωριστές συναντήσεις που είχε με ΚΕΕ, ΡΤΚ και Κόμμα του Λαού.

Πρόσθεσε πως δεν βρίσκεται σε σημείο ώστε να δώσει «εντολή» στον εκπρόσωπο ενός πολιτικού κόμματος για τον σχηματισμό «κυβέρνησης».

Αύριο ο κ. Τατάρ θα έχει συναντήσεις με το ΚΚΔ, ΔΚ και το Κόμμα Αναγέννησης.

Στις δηλώσεις του ο Τ/κ ηγέτης υπογράμμισε τη σημασία της σταθερότητας και πρόσθεσε πως οι «βουλευτικές εκλογές» πρέπει να γίνουν σύντομα ώστε να υπάρξει μια «κυβέρνηση» σταθερότητας.

Εξέφρασε την ευχή όλα τα κόμματα στη «βουλή» να συμφωνήσουν σε μια ημερομηνία για τις «εκλογές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE