Ακυρώθηκε το SafePass σε χιλιάδες πολίτες που δεν έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Ακυρώθηκε το SafePass σε χιλιάδες πολίτες που δεν έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Στα 6,772 ανέρχονται τα άτομα στα οποία ακυρώθηκε το SafePass από χθες (18/10) μετά το σχετικό διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση που πάρθηκε από την Κυβέρνηση, θα πρέπει να διενεργούν με δικά τους έξοδα PCR ή rapid test που να έχει ισχύ 72 ώρες, ώστε να εξασφαλίζουν το SafePass.

Επιπρόσθετα, από τα σχεδόν 11 χιλιάδες άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί με τη δεύτερη δόση, 523 από αυτά απεβίωσαν με βάση τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα, άλλα 1,942 νόσησαν με κορωνοϊό και έτσι πρέπει να περάσει το διάστημα των έξι μηνών για να μπορούν να ολοκληρώσουν το εμβολιαστικό τους σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 1,457 πρόσωπα προχώρησαν σε εμβολιασμό με τη δεύτερη δόση και κατέχουν πλέον το SafePass.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE