Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για την άγρια συμπλοκή στην Αγία Νάπα

Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για την άγρια συμπλοκή στην Αγία Νάπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συμπλοκής στην επαρχία Αμμοχώστου, η Αστυνομία προχώρησε χθες Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για νεαρό άνδρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου, αριθμός προσώπων συνεπλάκη στη λεωφόρο Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα. Κατά τη συμπλοκή, οι εμπλεκόμενοι φέρονται να χρησιμοποίησαν διάφορα επιθετικά όργανα όπως μαχαίρια, τσεκούρι και πέτρες.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 23 ετών και τελούν ήδη υπό επταήμερη κράτηση.

 

Οι πιο πάνω φέρονται να συμμετείχαν στη συμπλοκή και να τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.