O Χαμός - Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι - Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς

O Χαμός - Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι - Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε τον επίδοξο δράστη.

Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε πριν από λίγο σε σούπερ μάρκετ, στη διασταύρωση Πεντέλης και Πέλλης, στο Χαλάνδρι. Ένας 50χρονος άντρας οπλισμένος με πιστόλι, επιχείρησε να ληστέψει το σούπερ μάρκετ, αλλά ένας πολίτης προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να συμπλακεί μαζί του.

Ο δράστης χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι τον πολίτη, τραυματίζοντάς τον με τη λαβή του όπλου και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Τον καταδίωξε, όμως, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ο οποίος είχε πάει στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσει και έπεσε πάνω στη συμπλοκή. Ο ληστής, στην προσπάθειά του να διαφύγει πυροβόλησε μια φορά προς την πλευρά του αστυνομικού, ο οποίος, όμως, δεν σταμάτησε και συνέλαβε τον δράστη, τον οποίον αφόπλισε.Στη συνέχεια, τον παρέδωσε σε συναδέλφους του της 'Αμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Ττμήμα Χαλανδρίου.

Ο αστυνομικός είναι ο Νικόλαος Γαλάρης, αρχιφύλακας που υπηρετεί στο ΑΤ Αμπελοκήπων και μένει στο Χαλάνδρι. Όπως είπε, δεν έκανε κάποια πράξη ηρωισμού, αλλά τη δουλειά του για την οποία έχει εκπαιδευτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι έγκλειστος των φυλακών για ναρκωτικά ληστείες και είχε βγει με άδεια.

Από: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE