Εγκληματική ομάδα χτύπησε και στην Κύπρο – Κρατούμενος καταζητείται σε άλλες δύο χώρες της Ευρώπης

Εγκληματική ομάδα χτύπησε και στην Κύπρο – Κρατούμενος καταζητείται σε άλλες δύο χώρες της Ευρώπης

Οργανωμένη εγκληματική ομάδα που ενεργεί σε χώρες της Ευρώπης κρύβεται πίσω από τις ληστείες που σημειώθηκαν σε χρυσοχοείο της πρωτεύουσας.

Μετά από έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας έπειτα από τη σύλληψη 33χρονου στην Λευκωσία, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μέλος εγκληματικής ομάδας, ο οποίος καταζητείται στη Αυστρία για 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών καθώς και στην Γερμανία για άλλες 16 υποθέσεις παρόμοιας φύσεως.

Η εν λόγω ομάδα φαίνεται να χτυπά σε χρυσοχοεία κλέβοντας χρυσαφικά αποσπώντας την προσοχή των υπάλληλών με διάφορες προφάσεις.

Από τις έρευνες των Αρχών διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον δέκα πρόσωπα, ενώ εκτιμάται πως μετά τη σύλληψη μελών τους έχουν διαφύγει από τα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE