Αγωγή λιβέλου κατά του Δρουσιώτη από Παπαδόπουλο – Η μάχη στο twitter για…«μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ»

Αγωγή λιβέλου κατά του Δρουσιώτη από Παπαδόπουλο – Η μάχη στο twitter για…«μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ»

Τον δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει η κόντρα του Βίκτωρα Παπαδόπουλου και του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη σύμφωνα με δημοσίευση του πρώτου στο twitter.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο δημοσιογράφος σε tweet του ισχυρίστηκε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος λαμβάνει έξτρα χρήματα από μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ.

Σημαίνει ότι πληρώνεται από τον προϋπολογισμό του Προεδρικού (και κάτι έξτρα από τα μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ), τάχα ως σύμβουλος του Προέδρου. Επειδή ήταν σε άλλη κλίκα από εκείνη που σήμερα ελέγχει την αυλή, τον έστειλαν του @christodulides στο ΥΠΕΞ, αρμόδιο… για τον ξένο Τύπο.

 

Ο αποσπασμένος Σύμβουλος του Προέδρου Αναστασιάδη στο ΥΠΕΞ, ενημέρωσε τον δημοσιογράφο ότι θα λάβει αγωγή λιβέλου για τις «φαντασιώσεις περί αμοιβής από κονδύλια της ΚΥΠ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE