Αγωγή λιβέλου κατά του Δρουσιώτη από Παπαδόπουλο – Η μάχη στο twitter για…«μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ»

Αγωγή λιβέλου κατά του Δρουσιώτη από Παπαδόπουλο – Η μάχη στο twitter για…«μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ»

Τον δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει η κόντρα του Βίκτωρα Παπαδόπουλου και του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη σύμφωνα με δημοσίευση του πρώτου στο twitter.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο δημοσιογράφος σε tweet του ισχυρίστηκε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος λαμβάνει έξτρα χρήματα από μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ.

Σημαίνει ότι πληρώνεται από τον προϋπολογισμό του Προεδρικού (και κάτι έξτρα από τα μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ), τάχα ως σύμβουλος του Προέδρου. Επειδή ήταν σε άλλη κλίκα από εκείνη που σήμερα ελέγχει την αυλή, τον έστειλαν του @christodulides στο ΥΠΕΞ, αρμόδιο… για τον ξένο Τύπο.

 

Ο αποσπασμένος Σύμβουλος του Προέδρου Αναστασιάδη στο ΥΠΕΞ, ενημέρωσε τον δημοσιογράφο ότι θα λάβει αγωγή λιβέλου για τις «φαντασιώσεις περί αμοιβής από κονδύλια της ΚΥΠ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

​Ρουκετοπόλεμος το βράδυ της Πέμπτης. Από τη μία το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο και από την άλλη το Ιράν ρίχνει πυραύλους με βομβίδια. Παράλληλα, σημειώθηκαν εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι. Την Παρασκευή πάντως περιμένουμε ενισχύσεις στην αεράμυνα της Κύπρου από τη Βρετανία. Αναμένονται και οι φρεγάτες από Γαλλία και Ισπανία. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE