LIKE ONLINE

Independent: Αγόρι δίνεται για υιοθεσία επειδή οι γονείς του καπνίζουν πολύ!

Independent: Αγόρι δίνεται για υιοθεσία επειδή οι γονείς του καπνίζουν πολύ!

Βρετανικό δικαστήριο απομάκρυνε από τους γονείς του δίχρονο αγόρι με αναπνευστικά προβλήματα εν μέρει επειδή, όπως διαπίστωσε επισκέπτης υγείας, κάπνιζαν πάρα πολύ!

Το παιδί, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent, θα δοθεί για υιοθεσία καθώς η δικαστής αποφάσισε πως ο κίνδυνος για τη υγεία του «είναι πολύ υψηλός» και εξέφρασε φόβους πως το κάπνισμα των γονιών του τον είχε βλάψει.

«Φοβούμαι πως όλα αυτά τα ζητήματα με οδηγούν στο αναπόφευκτο και δύσκολο συμπέρασμα πως οι κίνδυνοι για το αγοράκι αν μείνει με τους γονείς του είναι πολύ υψηλοί», αναφέρει η δικαστής στην απόφασή της. 

«Η υιοθεσία είναι η μόνη επιλογή. Θέλω το αγόρι να ξέρει πως στην απόφασή μου έλαβα υπόψη πως οι γονείς του τον αγαπούσαν πολύ και προσπάθησαν πάρα πολύ αλλά δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του», προσθέτει. 

Επισκέπτης υγείας είχε εκφράσει ανησυχία για το «γεμάτο καπνό» σπίτι στο οποίο ζούσε το αγόρι το οποίο είχε χαρακτηρίσει το χειρότερο που είχε δει ποτέ. 

Η Julie Allen κατέθεσε στο δικαστήριο πως της ήταν δύσκολο να αναπνεύσει ενώ βρισκόταν στο σπίτι και πως το παιδί έπαιρνε εισπνεόμενα λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top