Υπόθεση κατοχής παράνομου μέσου παγίδευσης πτηνών διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κατοχής παράνομου μέσου παγίδευσης πτηνών διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κατοχής παράνομου μέσου παγίδευσης πτηνών και κατοχή προστατευόμενων πτηνών κατά παράβαση του περί διαχείρισης άγριων πτηνών και θηραμάτων Νόμου, διερευνά η Αστυνομία.   

Σύμφωνα με  ανακοίνωση της  Αστυνομίας στην περιοχή Κουνιέρης έδαφος της περιοχής Κελοκέδαρα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν αυτοκίνητο 29χρονου. Ακολούθως σε έρευνα που έγινε στο όχημα του, βρέθηκε ένα δίχτυ παγίδευσης πουλιών και ένα μεταλλικό κλουβί με τρεις καρδερίνες.

Τα πιο πάνω παρελήφθησαν ως τεκμήρια και αφού φωτογραφήθηκαν παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Θήρας για να αφεθούν ελεύθερα. 

Σε μεταγενέστερο στάδιο αναμένεται η έκδοση εξώδικου προστίμου στον παραβάτη. 

Ακόμη θα γίνει περαιτέρω εξέταση των πτηνών και ανάλογα με το είδος τους θα είναι και το εξώδικο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.