Πάτρα: Σε καλή μεριά - Εδώ πήγαν 85.000 από τον ΤΖΟΚΕΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε καλή μεριά - Εδώ πήγαν 85.000 από τον ΤΖΟΚΕΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το προφίλ της νικήτριας που τα κέρδισε.

Μπορεί τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ του τζόκερ να "έπεσαν" κάπου στην Πατησίων, όμως τόσο η Πάτρα όσο και η Ναύπακτος είχαν τους δικούς τους τυχερούς, καθώς βρέθηκαν δύο άτομα απο τα 11 συνολικά, που κερδίζουν από 85.360,46 ευρώ, καθώς έπιασαν το 5άρι του Τζοκερ.

Τα τυχερά δελτία της 2ης κατηγορίας παίχτηκαν στη Ναύπακτο στο πρακτορείο της Αναγνωστοπούλου Ελένης (Αθηνών 90 και Πιτσουλα) και στην Πάτρα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην κυρία Παναγιώτα Μελισσαροπούλου (Αγίου Ανδρέου 55-59).

Οι άνθρωποι του πρακτορείου μίλησαν στο thebest.gr σκιαγραφώντας το προφίλ του νικήτή, διαφυλάττοντας ωστόσο την ανωνυμία της πελάτισσάς τους.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο πρακτορείο έχει ξαναπέσει πεντάρι στο τζόκερ με τους τυχερούς παίκτες να παίρνουν χιλιάδες ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE