Έγινε μαμά η Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέσταστο αγοράκι

Έγινε μαμά η Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέσταστο αγοράκι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Σήμερα έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Στικούδη είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Σερίφη ή αλλιώς Dj Rico από το 2018, και σήμερα έγιναν γονείς. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μέχρι και τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της συνέχιζε να εργάζεται για το νέο της album ενώ, μάλιστα βρισκόταν και στα backstage του J2US.

Ωστόσο, χθες Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης, μέσω του J2US λίγο πριν υποδεχδτεί στο πλατό της εκπομπής την Κατερίνα Καινούργιου, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως είναι alert και μόλις με το καλό γεννηθεί το μωρό στο πλατό θα ακουστεί τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη!

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.