Δημήτρης Σταρόβας: «Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι «έφυγα»

Δημήτρης Σταρόβας: «Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι «έφυγα»

Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε συνέντευξη στο Χαμογέλα και πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για δημοσιεύματα που έχουν βγει για εκείνον δίχως να έχουν βάση αλλά και για ένα που ήταν μακάβριο λόγω του τίτλου του.

«Βλέπω ένα δημοσίευμα ότι θα παρουσιάσω το Top Chef και δεν ξέρω τίποτα. Γελάω. Μετά ότι ο Ατζούν θέλει τον Σταρόβα και τέλος ένας βαρύγδουπος τίτλος χρυσάφι στα πόδια μου. Πήρα την Άλκηστη Μαραγκουδάκη για την προκαταβολή ενώ ποτέ δεν είχα μιλήσει με κανένα» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.


«Μερικές φορές ξεπερνιούνται τα όρια στα sites. Δηλαδή δεν μπορείς να γράφεις, δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Σταρόβας. Με πήρε τηλέφωνο η πρώην γυναίκα μου και δεν μπορείς να το κάνεις αυτό για το κλικ και να γράφεις μέσα αποτελεί παρελθόν η συνεργασία του με το τάδε ραδιόφωνο.» κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE