Απίστευτο! Φοιτητής σκότωσε τη μητέρα του για τους βαθμούς του στο πανεπιστήμιο

Απίστευτο! Φοιτητής σκότωσε τη μητέρα του για τους βαθμούς του στο πανεπιστήμιο

Ένας 22χρονος φοιτητής πανεπιστημίου στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του, έπειτα από έναν καυγά για τους βαθμούς του.

Ο Tyler Blansit κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας ότι βρήκε νεκρή τη μητέρα του, στον κήπο του σπιτιού τους.

Ωστόσο όταν οι αρχές τον ανέκριναν, ο νεαρός ομολόγησε την άγρια δολοφονία της μητέρας του, την οποία φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ενός καυγά γύρω από τους κακούς βαθμούς του στη σχολή όπου σπουδάζει.

Σύμφωνα με τις αρχές η 45χρονη Sherry Ann Blansit δέχθηκε φονικό χτύπημα στο κεφάλι, με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, αναφέρει η NY Daily News.

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE