Καταγγέλθηκαν υποστατικά που σέρβιραν πελάτες στο μπαρ - Στέκονταν και παραβίαζαν τα διατάγματα

Καταγγέλθηκαν υποστατικά που σέρβιραν πελάτες στο μπαρ - Στέκονταν και παραβίαζαν τα διατάγματα

Σε 9 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 3.541 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.651 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 196 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών.
 
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 510 έλεγχοι, χωρίς καταγγελία, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 284 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 379 έλεγχοι και υπήρξαν 4 καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 306 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.
 
Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 189 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.
 
Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 17 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.
 
Οι καταγγελίες των υποστατικών αφορούσαν ιστάμενους και υπεράριθμους πελάτες, εξυπηρέτηση πελατών στο μπαρ και μη χρήση μάσκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE