Επικό σχόλιο στην Ιωάννα Τούνη – «Την βλέπω τουρλωμένη και ποζάτη» -ΒΙΝΤΕΟ

Επικό σχόλιο στην Ιωάννα Τούνη – «Την βλέπω τουρλωμένη και ποζάτη» -ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλάι του Νικηφόρου βρέθηκε και πάλι στη σκηνή του J2US, το βράδυ τους Σαββάτου, η Ιωάννα Τούνη. Οι δυο τους ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία που γνωρίσαμε μέσα από την Καίτη Γαρμπή, «Θα μελαγχολήσω» δίχως ωστόσο να κατορθώσουν να κερδίσουν την κριτική επιτροπή με την προσπάθεια τους.

Όταν ήρθε η σειρά να εκφράσει η Μαρία Μπακοδήμου την άποψη της για το ζευγάρι του μουσικού σόου του Alpha, μάλιστα, απασφάλισε και πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό μια επική ατάκα!

«Παιδιά, δεν κατάλαβα αν φταίει ο τόνος… Εμένα αυτό που μου έλειψε ήταν η ειλικρίνεια. Βλέπω μια Ιωάννα τουρλωμένη και ποζάτη από την ώρα που άρχισε το τραγούδι χωρίς να υπάρχει το συναίσθημα της ερμηνείας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και κριτής του J2US στο διαγωνιζόμενο ζευγάρι. «Δεν το καταλαβαίνω γιατί έχω δει την Ιωάννα διαφορετικά, έχω πει ότι μου αρέσει η αυτοπεποίθηση της, ο τρόπος που δουλεύει και αυτό που βγάζει. Σήμερα βρίσκω ένα στημένο πράγμα».

 

Μια διαφορετική ομολογουμένως κριτική για την Ιωάννα Τούνη στο J2uS!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE